Inici

La teva empresa d'estampació i serigrafia

QUE T'OFERIM?

Estàs buscant entre les empreses d’impressió digital a Manresa? A La Samarretta trobaràs un servei professional i de qualitat a un preu molt competitiu. A la nostra empresa oferim el millor servei en estampació tèxtil des de fa més de 20 anys.

Des de la nostra fundació a l’any 2000 al municipi de Berga i amb la recent inauguració de la nostra seu a Manresa el 2019, treballem en l’elaboració qualsevol estampació en serigrafia, sublimació, brodats i vinils per a tota Espanya.

Tot i que estem especialitzats en tèxtil esportiu i laboral, personalitzem qualsevol peça o producte gràcies als nostres tallers de confecció. Ens adaptem a les necessitats de cada client per reaccionar amb gran rapidesa a qualsevol encàrrec.

Roba laboral

Comptem amb un ampli catàleg de peces de roba de diferents colors i formes per adaptar-nos a les necessitats de cada client.

Equipacions esportives personalitzades

També personalitzem roba esportiva ja sigui per a clubs esportius, associacions, esdeveniments específics, uniformes escolars…

Uniformes per escoles

Als nostres tallers de confecció personalitzem uniformes per a centres educatius, amb el seu escut o logotip del centre escolar.

Uniformes per a col·lectius

Realitzem una confecció 100% personalitzada d’uniformes per a col·lectius, per a clubs, associacions… Demana’ns més informació sense compromís.

Més de 20 anys d'experiència!

Roba personalitzada

Confia en nosaltres per a Personalitzar la teva roba

Són moltes les empreses que confien en nosaltres per personalitzar la roba laboral. Com que a les nostres instal·lacions ens encarreguem de plasmar el logotip de la seva organització amb la màxima qualitat, precisió i de forma totalment personalitzada. El resultat sens dubte estarà a lalçada de la imatge de la seva companyia, perquè el seu personal sigui fàcilment identificable.

Les Millors Tècniques d'Impressió

Resultats d'Alta Qualitat

Només utilitzem productes de màxima qualitat i així oferim les màximes garanties de durabilitat i qualitat als acabats.

Imprimim els teus dissenys a la roba personalitzada que vulguis

Si cal ens desplacem per visitar-te a Manresa, Igualada, Berga, Puigcerdà, Solsona i Vic, sense cap compromís. Gràcies al fet que disposem de la tecnologia més avançada en tèxtils de tota mena, ja es tractin d’uniformes laborals, per a col·lectius, equipacions esportives, centres educatius, etc. També personalitzem regals d´empreses, consulta el nostre catàleg.

Per què nosaltres?

Estàs buscant entre les empreses d'impressió digital a Manresa?

A La Samarretta trobaràs un servei professional i de qualitat a un preu molt competitiu. Oferim el millor servei en estampació tèxtil des de fa més de 20 anys. La satisfacció dels nostres clients és el nostre objectiu principal.

Serigrafia tèxtil

La serigrafia és una forma duradora i efectiva d’imprimir el teu disseny en diferents materials amb bona resolució, permetent imprimir fins a tres colors Pantone.

Vinil tèxtil

Personalitzar productes tèxtils, des de logotips senzills fins a fotografies.

Sublimació

Aconsegueix dissenys nítids i plens de detalls mitjançant la impressió per sublimació. Aquesta tècnica d’impressió es fa servir principalment sobre peces de polièster.

Transfer amb blanc

Personalització de productes tèxtils, des de logotips més complexos fins a fotografies tramades.
Aquesta tècnica els teus dissenys es transfereixen a la peça aplicant calor i pressió.

Sublimació FULL PRINT

Samarretes, polos… 100% personalitzats. Primer estampem el teixit amb sublimació sense límit de color i després confeccionem la peça.

Brodat

Oferim 2 tipus de brodats personalitzats: els brodats clàssics i els escuts brodats termoadhesius.
Els brodats clàssics es broden directament sobre el teixit de la peça

Què diuen els nostres clients?

Algunes de les nostres ressenyes a Google

Muy correcto

Antonia Pérez Moya

Cliente
Rápido, claro y quedan superchulas las camisetas.

Montse Pelaz Conejo

Cliente
Buena atención, lo recomiendo

Mónica Castber

Cliente
Volveré a confiar en ellos. Buen producto y buen precio.

Joel Vega

Cliente
La experiencia muy buena, pedí camisetas por un despedida y todo ideal.
El chico pelado de la tienda muy amable

Oliver Gallego Najar

Cliente
¡Buen trato, buenos consejos y profesionalidad que se reflejaron en el resultado final de las camisetas!

Ana Maria Hada

Cliente