Detalls

Vols unificar la teva imatge corporativa i crear productes de marxandatge?

A La Samarretta oferim els nostres serveis a empreses per a la personalització de gadgets publicitaris com, per exemple:

 • Samarretes
 • Gorres
 • Bolígrafs
 • Tasses o gots
 • Motxilles
 • Memòries USB

Merchandising personalitzat amb les millors tècniques d'impressió

Els regals promocionals per a empreses són aquells articles publicitaris que es fan servir per promocionar una marca, producte o servei. Solen estar destinats a clients actuals i clients potencials, encara que també es poden oferir al personal de la companyia. Sigui quin sigui el destinatari amb els regals d’empresa s’aconsegueix una difusió de la marca amb un cost baix i s’agaixa a qui el rep ja que no deixa de ser un regal.

6-min

El comptar amb productes promocionals és necessari per a moltes empreses, ja que aquesta és una eina més del màrqueting destinada a captar, vendre o fidelitzar clients, per això a la nostra organització comptem amb una gran varietat de gadgets publicitaris que comprenen des dels elements més clàssics fins als més innovadors, perquè sempre trobis les opcions idònies per a la teva empresa.

A La Samarretta som molt conscients de la importància dels articles promocionals per reforçar la marca de qualsevol empresa. Per això les nostres solucions van molt més enllà, complementant el servei de personalitzat amb el teu logotip en altres elements que poden formar part de la teva organització, com ara els vehicles.

Amb la retolació de vehicles estàs aconseguint una publicitat amb gran impacte i un cost mínim, o la roba laboral amb el teu logotip , ja que amb ella el teu personal serà capaç de transmetre una bona imatge i serà fàcilment identificable pels clients, cosa que sens dubte es percep en un millor servei i satisfacció daquests.

6-min

Oferim els millors gadgets publicitaris personalitzats

Entre els gadgets publicitaris personalitzats més habituals amb els que treballem a Igualada, Berga, Puigcerda, Solsona, Vic i Manresa trobaràs bosses, memòries USB, gorres, samarretes, pols, llibretes personalitzades i bolígrafs personalitzats amb el logotip de la teva empresa amb les tècniques de marcatge més adequades segons el tipus de material, mida, forma i colors, entre molts altres productes publicitaris que oferim amb la màxima garantia.

Com han de ser els regals publicitaris perquè siguin un èxit?

Com a especialistes, a La Samarretta sabem que, per aconseguir els millors resultats, l’elecció dels regals publicitaris ha de tenir en compte una sèrie de premisses:

Entre les claus que ajudaran a assolir l’èxit amb els teus articles de marxandatge, des de La Samarretta destaquem:

 • L’article ha de ser útil per a la persona a qui es destina, així ho utilitzarà més al seu dia a dia aconseguint un efecte difusor de la marca.

 

 • Per triar adequadament has de tenir molt en compte a qui els vols lliurar, ja que això t’ajudarà a escollir alguna cosa que li agradi i usi habitualment.

 

 • Tenir en compte l’activitat que desenvolupa la teva empresa també serà de gran importància per triar un article publicitari relacionat. Com a exemples podem parlar de memòries USB quan són empreses tecnològiques, accessoris pel cotxe quan són companyies del sector automoció, etcètera. Però no deixem de banda els clàssics com els bolígrafs, adequats per a tota mena d’empreses.

 

 • Intentar que el regal promocional escollit reflecteixi els valors de la teva empresa, ja sigui sostenibilitat, reciclatge, activitat, etcètera. Pots optar per elements que hi estiguin alineats, com els que estan fabricats amb materials reciclats o que conviden a fer algun tipus d’activitat física. També s’utilitzen cada vegada més els que són genèrics però que atenen necessitats concretes actuals, com les bosses de la compra reutilitzables, sobretot si són molt compactes i es poden portar a la bossa en tot moment.

 

 • Els usos que pot tenir el regal que triïs han de ser contemplats perquè estiguin alineats amb la teva companyia. En aquest sentit podreu optar per productes atemporals o de temporada, ja que a l’estiu es valora més una tovallola, gorra o pilota de platja, mentre que a l’hivern s’utilitzen més uns guants, gorra o bufanda.

Merchandising personalitzat a Manresa

Des de La Samarretta atenem les necessitats de subministrament de merchandising personalitzat a Igualada, Berga, Puigcerda, Solsona, Vic i Manresa, amb la màxima diligència i una àmplia proposta de productes publicitaris que segur t’ajuden a assolir els teus objectius.

Comptem amb personal especialitzat que et podrà ajudar a escollir entre les moltes referències del nostre ampli catàleg el merchandising personalitzat per a la teva empresa més adequat, que estarà en funció de la teva activitat i el perfil del públic al que et dirigeixes perquè siguin un reclam dinterès per a ells.

Quins són els beneficis que obtens amb el merchandising personalitzat?

Les empreses que opten per utilitzar regals corporatius o productes promocionals com a eina de màrqueting obtenen una sèrie de beneficis entre els que destaquem:

 • La creació d’un enllaç emocional amb el client i el client potencial a través d’elements que van més enllà de la publicitat, a través d’un obsequi que si està escollit correctament millorarà la seva percepció de la marca.

 

 • Incrementa la visibilitat de la marca en estar present en elements quotidians que utilitzen diàriament els receptors, normalment clients i clients potencials, tant en un entorn personal com professional.

 

 • Aporta un valor afegit que, encara que no estigui directament relacionat amb els productes i serveis de la marca, s’hi vincula, reforçant la bona imatge de la marca a un nivell profund.

 

 • Millora la fidelització dels clients gràcies als regals personalitzats, ja que la seva visibilitat constant fa que augmenti la intenció de compra, per això el merchandising és una eina que ofereix una gran rendibilitat, encara que és difícil de mesurar.

 

 • També s’aconsegueix que la marca es recordi més fàcilment, cosa que sens dubte influeix en la fase de consideració i compra.

 

A La Samarreta et garantim un servei àgil i de qualitat. Comptem amb les millors eines del mercat per oferir-te els millors resultats. No ho dubtis més, contacta amb nosaltres i sorprèn els teus clients i personal amb els nostres productes.

Pídenos más información
  Horari d’atenció al client

  De dilluns a divendres

  9:00 – 13:00 16:00 – 19:00

  Telèfons de contacte

  933 957 818 – 630 572 643