Detalls

A La Samarretta trobareu una empresa especialitzada en la retolació d’aparadors amb dissenys totalment a mesura que tenen com a objectiu cridar l’atenció. D’aquesta manera aconseguirem atreure el públic a peu de carrer al teu establiment i millorar la teva imatge de marca. Donada l’estreta relació dels nostres rètols i vinils per a aparadors posem especial cura en cada detall, tant a l’hora de crear un disseny a mida, com en la seva impressió i col·locació.

Aconseguir l’atenció de les persones que cada dia passen davant del teu local depèn de com ho presentis. Per això a La Samarretta, com a empresa especialitzada en tota mena de rètols, oferim també un excel·lent servei de retolació amb adhesius per a aparadors a Igualada, Berga, Puigcerda, Solsona, Vic i Manresa. Amb el nostre servei podràs facilitar informació de manera diferent, cridar l’atenció i presentar una imatge atractiva. D’aquesta manera aconseguirem que la gent s’aturi i entri a les teves botigues de roba o qualsevol altre producte que comercialitzis.

Gràcies al fet que comptem amb la més avançada tecnologia en impressió digital de vinils podem dur a terme qualsevol projecte de retolació que necessitis. Realitzem projectes en diferents tipus de vinils, ja sigui de vinil de tall per a aparadors de grans dimensions o per a espais de menor mida, adhesius per a aparadors de vinil transparent que aporti intimitat o protecció, etcètera. Sempre amb la més alta qualitat perquè el resultat compleixi els seus objectius i t’ajudi a la captació de clients. D’aquesta manera aconseguirem facilitar el trànsit al vostre establiment.

Avantatges de la retolació d'aparadors per a botigues

Són molts els avantatges que ofereixen els rètols i vinils per als aparadors , ja que són un reclam publicitari amb un cost baix i ràpid d’implementar. Podent adaptar-ho com a element de publicitat exterior permanent o per informar d’ofertes puntuals sobre les que t’interessi destacar en moments concrets.

Gràcies a l’extensa experiència que acumulem a La Samarretta podem afirmar que els vinils adhesius per a botigues són una forma de comunicació eficient amb el públic que transita davant del teu establiment. Sent un complement perfecte a rètols lluminosos, lletres corpòries o qualsevol altre element que implementis per destacar el teu local davant dels de la competència.

Així mateix, en el cas de rètols per a botigues de roba , podem dur a terme vinils decoratius que transmetin l’estil de les peces de roba que comercialitzes. Així com vinil adhesiu transparent que protegeixi del sol les teves propostes exposades als aparadors o que aporti intimitat respecte a l’interior de l’establiment o als emprovadors.

Els rètols per a botigues que fem a La Samarretta amb vinils adhesius permeten que personalitzis la teva proposta. Com més atractiu sigui el disseny del vinil imprès millors resultats oferirà quant a generació de trànsit a l’establiment que el posa.

També són un element que transmet confiança i solvència als transeünts que se senten atrets per ells davant dels establiments que no els posen. Per això es converteixen en un valor diferencial notable que és molt rendible per als locals a peu de carrer que els utilitzen.

 • Rètols i vinils per als aparadors
 • Vinils adhesius per a botigues
 • Rètols per a botigues de roba
 • Rètols per a botigues

Per què escollir La Samarreta per a la retolació d'aparadors a Igualada?

Per a la retolació d’aparadors confiar en La Samarretta és sinònim de qualitat i bons resultats, ja que ens assegurem de crear els millors vinils per a aparadors per a cada client. Estem avalats pels més de 20 anys d’experiència que portem al sector dels vinils per a aparadors personalitzats, adaptats a la teva marca, activitat, tipus de productes o serveis que ofereixes, etcètera.

A més, a la nostra empresa oferim solucions integrals en personalització de roba laboral , roba esportiva o uniformes escolars , retolació de vehicles de totes les marques i models, i qualsevol impressió que necessitis de petit o gran format, des de papereria fins a cartells.

La nostra proposta per personalitzar aparadors us permetrà triar l’opció que més interessi al vostre tipus d’activitat. Quan es tracta de botigues o comerços a peu de carrer, el més habitual és que l’objectiu sigui cridar l’atenció sobre els productes exposats, mentre que, en treballar amb empreses, acadèmies d’idiomes o centres mèdics… a La Samarretta solem recomanar utilitzar el aparador com a suport de comunicació per transmetre a què es dediquen i deixar clar el valor diferencial. Té un caràcter més informatiu mentre es protegeix la intimitat dels clients amb vinils a l’àcid que deixen passar la llum natural, però impedeixen veure l’interior. En tots dos casos els dissenys dels vinils dels aparadors serveixen per reforçar la imatge de marca del client.

Comptem amb una àmplia varietat de proposta, com ara vinil d’impressió o vinil microperforat. No ho dubtis i contacta ja amb nosaltres, t’assessorarem en tot allò que necessites.

Pídenos más información
  Horari d’atenció al client

  De dilluns a divendres

  9:00 – 13:00 16:00 – 19:00

  Telèfons de contacte

  933 957 818 – 630 572 643