Detalls

Si cerques una empresa de total confiança especialitzada en la retolació de vehicles a Igualada, contacta amb nosaltres. Rebràs una atenció personalitzada a l’hora d’oferir una imatge uniforme amb un disseny de retolació per a tot tipus de vehicles a mida i qualitat. Amb aquest disseny podràs aprofitar els recursos de la teva empresa perquè siguin un suport publicitari de gran valor.

A La Samarretta portem més de 20 anys oferint serveis de retolació amb vinils per a vehicles. Així com la retolació d’aparadors, la roba laboral, els uniformes escolars i la roba esportiva. A més de gadgets publicitaris i tota mena de treballs d’impressió, amb els quals atenem de manera integral totes les necessitats dels nostres clients. Al llarg d’aquests anys són molts els clients que confien en nosaltres perquè saben que som una empresa seriosa que compleix els terminis de lliurament a què ens comprometem.

Sigui quin sigui el teu tipus de flota, ja sigui un cotxe o furgoneta, o molts, a la nostra organització ens encarreguem de fer un disseny amb vinil per a furgoneta, cotxe o camió. Aconseguirem que s’adapti perfectament a les diferents marques i models, cobrint des de petites superfícies, com ara portes, fins a tot el vehicle, en funció de les preferències de cada client. Per tal d’oferir la millor imatge possible de la marca.

Avantatges de la retolació de tota mena de vehicles d'empresa

Els rètols comercials aplicats a vehicles amb vinil adhesiu són una eina de comunicació de gran valor per a qualsevol empresa. Ofereixen grans avantatges, ja que són un suport publicitari mòbil que no comporta un cost extra, ja que els vehicles solen ser necessaris per a l’exercici de l’activitat de l’organització.

El preu de la retolació de cotxe o furgoneta que oferim és molt ajustat i es rendibilitza ràpidament per l’aportació que suposa en el reconeixement de marca i captació de clients. Tot això gràcies al fet que a La Samarretta cuidem de cada detall de principi a fi. Des del disseny de la retolació per a una furgoneta amb la informació i imatges més rellevants i distintives, fins a la impressió utilitzant els millors materials. Amb uns resultats nítids i la col·locació dels vinils ajustant-los perfectament al vehicle.

Sempre que la teva activitat professional requereixi l’ús d’un vehicle, la retolació de la furgoneta permet mostrar la teva imatge de marca, així com dades de contacte i sobre activitat que desenvolupes. El que et brinda la possibilitat de captar nous clients mentre et desplaces per atendre els teus clients o el vehicle està aparcat a la via pública.

Així mateix, les furgonetes retolades o la serigrafia del cotxe d’empresa fan que siguin més reconeixibles. Com passa amb l’uniforme laboral i el personal d’una organització, millorant la teva imatge i aportant més confiança entre els teus clients.

Sens dubte, els vinils per a cotxe o per a qualsevol tipus de flota de vehicles que portem a terme a La Samarretta t’aportaran nombrosos avantatges amb uns preus sense competència. A més de forma totalment personalitzada per adaptar-nos a una furgoneta petita, qualsevol model de cotxe o furgonetes Camper amb rètols comercials molt resistents i duradores que permeten la ràpida identificació d’un vehicle comercial, a més de protegir-los de frecs i esgarrapades.

Especialistes en la retolació de vehicles a Igualada

Com a especialistes en retolar vehicles a Igualada, a La Samarretta comptem amb tots els recursos necessaris per dur a terme la nostra feina amb gran diligència i els més elevats nivells de qualitat. Des de maquinària per a tot tipus d’impressions digitals de petit i gran format, tant d’adhesius per a cotxe com de vinil per a una furgoneta, fins a professionals experts que s’encarreguen de vinilar una furgoneta ràpidament amb acabats impecables que s’integren perfectament amb el vehicle.

Els nostres serveis de retolació amb diferents tipus de vinils, ja es tracti de vinil microperforat o vinil adhesiu, entre d’altres, permet des de la retolació integral de vehicles fins a retolar els vidres d’una furgoneta. Per protegir lʻinterior de les mirades indiscretes. D’aquesta manera ens adaptem a les preferències i pressupost dels nostres clients.

A La Samarretta ens encarreguem d’assessorar-te sobre qualsevol aspecte relacionat amb la retolació de vehicles amb vinils personalitzats perquè aconsegueixis els millors resultats a nivell de captació de clients i imatge de marca. Amb dissenys que incloguin la informació més rellevant, però sense saturar el vehicle perquè sigui perfectament llegible i identificable.

Els rètols amb vinil són senzills de posar i de treure sense fer malbé la carrosseria del vehicle sobre el qual es col·loquen. Per això és tan interessant comptar amb ells per personalitzar la teva flota, ja que sempre que vulguis, ens pots encarregar la seva actualització o modificació per adaptar la seva imanen a la de l’empresa de forma ràpida i econòmica.

Pídenos más información
    Horari d’atenció al client

    De dilluns a divendres

    9:00 – 13:00 16:00 – 19:00

    Telèfons de contacte

    933 957 818 – 630 572 643