Detalls

Descobreix el nostre nou catàleg de roba laboral.

La millor qualitat en vestuari laboral personalitzat

Quan una empresa estableix un vestuari laboral específic per als seus treballadors és perquè és conscient de la importància que té la imatge que ofereixen. Però per determinar com seran aquests uniformes cal tenir en compte diferents factors.

És important tant l’estètica com la comoditat. Però el més important són les normatives de protecció establertes per a cada lloc de treball. De manera que l’ uniforme laboral seleccionat compleixi amb tot això perquè el personal estigui segur i còmode durant l’exercici de les seves funcions.

A La Samarretta comptem amb un ampli catàleg de peces amb diferents talles i colors, per a home i dona. Es preveuen diferents sectors d’activitat que requereixen peces més tècniques o específiques.

3-min

Entre aquestes peces podem trobar calçat de seguretat, peça ignífuga i antiestàtica, d’alta visibilitat, etcètera. Sempre seleccionem els tèxtils i botes de seguretat de millor qualitat. Perquè la teva empresa trobi allò que necessita en tot moment i representi adequadament la seva imatge.

Amb nosaltres obtindràs solucions integrals. Aquestes solucions comprenen des de la compra d’uniformes per als diferents llocs de treball de la teva empresa. Fins a la personalització d’aquestes peces amb el logotip de la companyia.

D’aquesta manera els teus empleats seran fàcilment identificables. Amb dissenys que s’adapten a cada tipus de peça per garantir-ne la plena adequació i una estètica cuidada.

7-min

Equips de protecció personalitzats per a la teva seguretat

A més de la personalització del vestuari professional , també ens encarreguem de la personalització de roba especialitzada . Treballem en la personalització d’una àmplia gamma de productes ja que sabem la importància de la roba de seguretat en certs sectors.

Pots accedir a nosaltres per a la retolació de jaqueta polar, calçat laboral, folre polar o sabates de seguretat. A més, també treballem en la personalització de roba d’alta visibilitat.

Personalitzem el teu vestuari laboral a Igualada

Perquè obtinguis la millor roba de treball personalitzada , a La Samarretta comptem amb els més moderns equips. Aquests ens permeten fer servir diferents tècniques, segons el tipus de teixit i els resultats desitjats. Podent optar per la serigrafia tèxtil, sublimació tèxtil, brodat, impressió digital, vinils tèxtils, etcètera.

Per triar el tipus de tècnica més adequada, els nostres experts s’encarreguen de proporcionar-te el més complet assessorament personalitzat. Aquest tindrà en compte els acabats que vols aconseguir, el nombre de colors necessaris i el tipus de teixit. D’aquesta manera sempre podràs optar per la solució que tingui una millor relació qualitat-preu adaptada a les teves expectatives.

Com a exemple destaquem la utilització de la sublimació tèxtil per a peces de polièster. S’utilitza normalment en peces tècniques transpirables perquè aquest tipus d’estampat no tapa el teixit, evitant que perdi les propietats. A més, tenim molt present el teu pressupost, per adaptar-hi la nostra proposta. Però obtenint uns nivells elevats de qualitat i durabilitat de la personalització de les peces.

Una altra de les àrees d’activitat de La Samarretta on podràs gaudir de la teva roba laboral són Igualada , Berga, Puigcerda, Solsona, Vic i Manresa és la personalització de gadgets publicitaris . Són una eina molt utilitzada per mostrar publicitat als teus clients amb elements pràctics i funcionals que utilitzen al seu dia a dia. Com samarretes, gorres, motxilles, bolígrafs, tasses, memòries USB, bosses de roba i moltes altres opcions més que adaptem a la imatge de marca de la teva companyia.

Conscients de la importància que té per als nostres clients tenir cura de la seva imatge, sempre posem tot el nostre esforç, coneixement i experiència per dissenyar propostes. Aquestes seran capaces de realitzar cadascun dels treballs de personalització de tèxtils . A més d’objectes de marxandatge que formen part de la creació d’imatge corporativa. D’aquesta manera aquesta estarà perfectament alineada amb el manual i permeti un reforç positiu en tot moment.

La cura pel detall i proporcionar un servei a mida a cadascun dels nostres clients durant més de dues dècades ens ha consolidat com a empresa de referència dins del sector.

Pídenos más información
    Horari d’atenció al client

    De dilluns a divendres

    9:00 – 13:00 16:00 – 19:00

    Telèfons de contacte

    933 957 818 – 630 572 643